воскресенье, 23 октября 2016 г.

Яловичина, тушкована з морквою

 М`ясо на перший погляд звичайне, але це так і не зовсім так. За цим рецептом воно здебільшого вариться, а не смажиться. Виходить ароматним, бо до нього береться рівна кількість цибулі. Готувала його до несолодкої манної каші http://vkusno-dlya-detok.blogspot.com/2016/10/blog-post_23.html.
Нам знадобиться:
  • яловичина
  • цибуля
  • морква
  • 1-2 ст.л. молока (сметани)
  • 1 ст.л. борошна
  • олія
  • сіль
Приготування:
  1.  М`ясо порізати на маленькі шматочки.
  2. Помістити його у сковорідку, залити стаканом води, помішати.
  3. Цибулю нарізати кубиками, брати її чималенько, щоб була у пропорціях рівною до м`яса.
  4. Моркву нарізати брусками.
  5. Коли вода випарується посоліть, додайте олії, цибулю та моркву, перемішайте.
  6. Через 5 хвилин додайте 1 ст. л. борошна та молока (сметани), готуйте до загустіння соусу.
  7. Далі можна готувати на повільному вогні або як я - помістити усе у духовку.

Комментариев нет: