М`ясо на перший погляд звичайне, але це так і не зовсім так. За цим рецептом воно здебільшого вариться, а не смажиться. Виходить ароматним, бо до нього береться рівна кількість цибулі. Готувала його до несолодкої манної каші http://vkusno-dlya-detok.blogspot.com/2016/10/blog-post_23.html.
Нам знадобиться:
Нам знадобиться:
- яловичина
- цибуля
- морква
- 1-2 ст.л. молока (сметани)
- 1 ст.л. борошна
- олія
- сіль
- М`ясо порізати на маленькі шматочки.
- Помістити його у сковорідку, залити стаканом води, помішати.
- Цибулю нарізати кубиками, брати її чималенько, щоб була у пропорціях рівною до м`яса.
- Моркву нарізати брусками.
- Коли вода випарується посоліть, додайте олії, цибулю та моркву, перемішайте.
- Через 5 хвилин додайте 1 ст. л. борошна та молока (сметани), готуйте до загустіння соусу.
- Далі можна готувати на повільному вогні або як я - помістити усе у духовку.
Комментариев нет:
Отправить комментарий