Синок так захопився аплікаціями, що став сам вигадувати нових рибок, знову попросив їх сфотографувати на згадку:)
Пекла дуже просту й смачну сирну запіканку з яблучками. Раджу готувати запіканку одразу у подвійній кількості складових. Два синочка залишили з цілої сковорідки нам з чоловіком по шматочку:), але, здається, і риби претендували на ці ласі останні шматочки:)
Нам знадобиться:
- 250 г м`якого сиру (був 5%)
- 2 яйця
- 3 ст. л. цукру + 1 ст.л. - для яблук
- 3 ст. л. борошна
- 1/2 ст. сметани (була 15%)
- дрібка солі
- 2-3 яблука
- 2 ст.л. вершкового масла
- Яблука очистити від шкірочки та серцевинок, нарізати невеличкими шматочками.
- На сковорідці, в якій будете запікати, розтопіть вершкове масло, висипте у нього яблука та 1 ст. л. цукру. Обжарте яблука з обох сторін до м`якостіі та легкої рум` яності, щоб яблучка встигли карамелізуватися.
- Окремо розітріть за допомогою блендера сир з яйцями, 3 ст.л. цукру, дрібкою солі та сметаною.
- Додайте борошно, перемішайте.
- Тісто викладіть на яблука у ще гарячій сковорідці.
- Помістіть сковорідку у духовку і випікайте біля 20 хвилин (я трохи перетримала, тому прикрасила пудрою))).
- Вживати запіканку краще охолодженою і у перший день (вона з`їдається миттєво))
Комментариев нет:
Отправить комментарий