воскресенье, 23 октября 2016 г.

Манна каша на гарнір

 Діти здебільшого манну кашу їдять на молоці, але сьогодні мені захотілося приготувати її несолодкою.
Нам знадобиться:
  • манна крупа
  • вода
  • сіль
  • вершкове масло
Приготування:
  1. Манну крупу підсмажити до рум`яного кольору на сухій пательні (постійно помішуючи).
  2. Поступово влити невелику кількість води, швидко помішуючи кашу, щоб каша не збилася, а стала однорідною.
  3. Долийте основну кількість води, посоліть, продовжуйте готувати, весь час помішуючи. Консистенцію каші можете легко регулювати, доливаючи необхідну кількість води. Я робила густу, щоб надати каші форми зірочки (для синочків).
  4. В готову кашу додайте вершкового масла і одразу подавайте до столу.

Комментариев нет: