Здається, смачніше паштету я не їла:) Готувала з кролячої печінки.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- 300 г печінки
- 100 г вершкового масла
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1/2 ст. очищених грецьких горіхів
- 3-5 шт. чорнослива
- рослинна олія
- сіль
- Чорнослив залити кип`ятком на 20 хвилин, промити, порізати.
- Волоські горіхи очистити та підсушити на сковорідці, подрібнити блендером
- Цибулю нарізати кубиками, моркву - натерти.
- На сковорідці підсмажити цибулю, моркву та чорнослив.
- Додати порізану печінку і обсмажити з обох боків 5 хвилин.
- Влити у сковорідку трішки води, посолити і на середньому вогні з закритою кришкою протушкувати ще 5 хвилин.
- Якщо печінка вже готова, зняти з вогню та дати їй трохи охолонути.
- З`єднати печінку з вершковим маслом та горішками, перетерти усе за допомогою міксера чи блендера.
- Паштет вже можна намащувати на хліб:) Діткам я гралася, робила будиночки та ялиночки до горохового супчика, а нам з чоловіком і так смакували бутербродики:)
Комментариев нет:
Отправить комментарий