вторник, 8 ноября 2016 г.

Паштет з печінкою, чорносливом та горішками

Здається, смачніше паштету я не їла:) Готувала з кролячої печінки.
Нам знадобиться:
  • 300 г печінки
  • 100 г вершкового масла
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1/2 ст. очищених грецьких горіхів
  • 3-5 шт. чорнослива
  • рослинна олія
  • сіль
Приготування:
  1. Чорнослив залити кип`ятком на 20 хвилин, промити, порізати.
  2. Волоські горіхи очистити та підсушити на сковорідці, подрібнити блендером
  3. Цибулю нарізати кубиками, моркву - натерти.
  4. На сковорідці підсмажити цибулю, моркву та чорнослив.
  5. Додати порізану печінку і обсмажити з обох боків 5 хвилин.
  6. Влити у сковорідку трішки води, посолити  і на середньому вогні з закритою кришкою протушкувати ще 5 хвилин.
  7. Якщо печінка вже готова, зняти з вогню та дати їй трохи охолонути.
  8. З`єднати печінку з вершковим маслом та горішками, перетерти усе за допомогою міксера чи блендера.
  9. Паштет вже можна намащувати на хліб:) Діткам я гралася, робила будиночки та ялиночки до горохового супчика, а нам з чоловіком і так смакували бутербродики:)

Комментариев нет: