Діти здебільшого манну кашу їдять на молоці, але сьогодні мені захотілося приготувати її несолодкою.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- манна крупа
- вода
- сіль
- вершкове масло
- Манну крупу підсмажити до рум`яного кольору на сухій пательні (постійно помішуючи).
- Поступово влити невелику кількість води, швидко помішуючи кашу, щоб каша не збилася, а стала однорідною.
- Долийте основну кількість води, посоліть, продовжуйте готувати, весь час помішуючи. Консистенцію каші можете легко регулювати, доливаючи необхідну кількість води. Я робила густу, щоб надати каші форми зірочки (для синочків).
- В готову кашу додайте вершкового масла і одразу подавайте до столу.
Комментариев нет:
Отправить комментарий