воскресенье, 27 ноября 2016 г.

Шоколадний кекс з вишнями


Осінь нас усіх випробує дощем на міцність, а за це віддячує різнобарвною красою. Синок подарував нарядне листячко і попросив його сфотографувати, щоб воно прикрасило мій блог та запам`яталося. Виконуючи прохання Сашуні, мусила приготувати щось новеньке і смачненьке:) Ось, тримайте...
Нам знадобиться:
  • 150 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 150 г цукру
  • 3 ст.л. какао
  • 250 г борошна
  • 1/2 ч.л. гашеної соди
  • жменя вишень (були домашні морожені, якщо немає, можна будь-яку кисленьку ягоду)
  • сіль
Приготування:
  1. М`яке вершкове масло розтерти з дрібкою солі та цукром.
  2. Додати до них яйця, перемішати.
  3. Всипати борошно з гашеною содою, знову перемішати.
  4. Додати какао та вишню, отримаємо в міру густе тісто.
  5. Вилити у форму для випікання тісто, поставити у духовку на 35-40 хвилин.
  6. Готовому кексу дати охолонути. За бажанням, можна прикрасити пудрою.
 Кексик дуже смакує з молочком))

Комментариев нет: