среда, 16 ноября 2016 г.

Перловка з фаршем

 Цей рецепт зовсім простий, але дуже смачний. Розміщую, бо іноді навіть не спадає на думку приготувати щось подібне. А мої дітки дуже полюбляють таку кашку.
Нам знадобиться:
  • 1 скл. перловки
  • 2 скл. води
  • 300 г м`ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 1 помідор (можна домашній кетчуп без оцту)
  • сіль
  • спеції (був сухий базилік)
Приготування:
  1. Перловку відварити у звичний спосіб (1 ст. каші на 2 ст. води).
  2. Цибулю порізати кубиками, моркву - натерти, з помідора зняти шкірочку і дрібненько нарізати або перетерти блендером.
  3. На сковорідці з олією протушкувати декілька хвилин овочі, додати фарш (ретельно перемішати, щоб не було грудочок), посолити, присмачити спеціями, накрити кришкою і тримати на вогні до практично готового фаршу.
  4. Потім всипати перловку, перемішати, якщо є потреба, долити трохи води,  і довести вже до повної готовності.

Комментариев нет: