Цей рецепт зовсім простий, але дуже смачний. Розміщую, бо іноді навіть не спадає на думку приготувати щось подібне. А мої дітки дуже полюбляють таку кашку.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- 1 скл. перловки
- 2 скл. води
- 300 г м`ясного фаршу
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 1 помідор (можна домашній кетчуп без оцту)
- сіль
- спеції (був сухий базилік)
- Перловку відварити у звичний спосіб (1 ст. каші на 2 ст. води).
- Цибулю порізати кубиками, моркву - натерти, з помідора зняти шкірочку і дрібненько нарізати або перетерти блендером.
- На сковорідці з олією протушкувати декілька хвилин овочі, додати фарш (ретельно перемішати, щоб не було грудочок), посолити, присмачити спеціями, накрити кришкою і тримати на вогні до практично готового фаршу.
- Потім всипати перловку, перемішати, якщо є потреба, долити трохи води, і довести вже до повної готовності.
Комментариев нет:
Отправить комментарий