среда, 23 ноября 2016 г.

Запечені банани до кашки

Звичайну кашу можна зробити екзотичною за допомогою такого легкого прийому:)
Нам знадобиться:
  • 1-2 банани
  • 1 апельсин
  • вершкове масло
  • кориця
  • цукор
Приготування:
  1. Очищені банани розрізати вздовж, перекласти до форми для запікання одним шаром.
  2. Полити банани соком апельсину.
  3. Зверху трохи присипати корицею та цукром для отримання карамельного вигляду та смаку.
  4. На кожен бананчик покласти по маленькому шматочку вершкового масла (або полити розтопленим маслом).
  5. Запікати у духовці 15-20 хвилин.
Подавати можна як самостійний десерт та як доповнення до будь-якої каші. Я викладувала на вівсяну кашку прямо зверху, щоб мої веселунчики одразу помітили щось новеньке і швидше з`їли кашку. Спрацювало одразу:)

Комментариев нет: