У таку спеку все менше довіряєш продуктовим магазинам. Маленьким діткам особливо з обережністю слід обирати продукти. Щоб не ризикувати, варю сир сама, про цей спосіб ще не писала, ловіть простий рецепт.
Нам знадобиться:
Читала, що так само можна готувати сир зі сметани або йогурту, але ще не перевіряла. Поки що використовую кефір, коли хочу отримати класичний смак, і ряжанку, коли сир виходить пряжений, наче з дитячої кухні. Експериментуйте, діліться досвідом.
Нам знадобиться:
- 1 склянка молока
- 1/2 склянка ряжанки (кефіру)
- Молоко доведіть до кипіння й приберіть на хвилинку.
- Влийте ряжанку (кефір).
- Поверніть на вогонь, час від часу помішуйте, молоко швидко згорнеться і утвориться сир.
- Зніміть каструлю, відкиньте сир на сито з марлею процідитися. Дайте охолонути.
- Смачний домашній сир готовий!
Читала, що так само можна готувати сир зі сметани або йогурту, але ще не перевіряла. Поки що використовую кефір, коли хочу отримати класичний смак, і ряжанку, коли сир виходить пряжений, наче з дитячої кухні. Експериментуйте, діліться досвідом.
Комментариев нет:
Отправить комментарий