Простий і дуже смачний варіант приготування рибки з гарніром. Якихось 20 хвилин і страва, яка не поступається святковій, готова! Замість булгура можна взяти іншу кашу (рис, гречку...), експериментуйте.
Нам знадобиться:
Смачного!
Нам знадобиться:
- 3 шт філе хека
- 1 скл. булгура
- 1 1/2 скл. води
- сіль
- перець за бажанням
- куркума (1/3 ч.л)
- 2-3 шт. томатів
- 1 ст.л. сметани
- 50-100 г твердого сиру
- зелень петрушки
- Хек розморозити, промити, порізати на шматочки.
- Булгур промити, всипати до чаші мультиварки, залити водою, посолити.
- Зверху встановити ємність для пароварки. Змастити її олією.
- Викласти рибу, трішки присолити, якщо хочете, ще перчиком притрусіть.
- Накрийте рибу кружелятками томатів.
- Змастіть їх сметаною.
- Посипте натертим твердим сиром.
- Закрийте кришку мультиварки. Оберіть режим "пароварка", встановіть 20 хвилин. І чекайте на свою смакоту:)
- Подаючи, додайте подрібнену зелень петрушки.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий