Гарної фотографії не вдалося знайти, бо цей хлібець дуже швидко з`їли мої хлопці.
За основу брала рецепт Класичний білий хліб, і виник він сам по собі, бо збиралася пекти просто білий хліб, а борошно закінчилося, тож додала частину цільнозернового пшеничного, всипала трішки насіння чіа, конопляного та льняного. Результат вийшов навіть кращим за основний рецепт. Буду ще експериментувати з пропорціями.
Нам знадобиться:
- 450 г борошна
- 50 г цільнозернового пшеничного борошна
- 320 г води
- 12 г цукру
- 10 г солі
- 4 г сухих швидкодіючих дріжджів
- В ємності хлібопічки розвести опару: у теплу воду всипати дріжджі, цукор та 70-100 г борошна (з загальної маси). Розмішати, закрити хлібопічку і дати запрацювати дріжджам (хвилин на 20).
- Додати сіль та решту борошна.
- Вмикайте хлібопічку, обирайте вагу 600 г, середню ступінь випікання, режим "Основний" №1.
- За бажанням після першого замісу тіста можете додати насіння, яке полюбляєте (льону, коноплі, чіа, кунжуту, маку...).
Комментариев нет:
Отправить комментарий