Коли закінчується звичайне борошно і залишаються інші види борошна, народжуються нові рецепти. Так, сьогодні з`явилися ось такі чудові горобчики: корисне печиво, не крихке, підходить для найменших.
Нам знадобиться:
Нам знадобиться:
- 50 г борошна
- 250 г цільнозернового пшеничного борошна
- 100 г цукру
- 80 мл молока
- 40 г вершкового масла
- 40 мл олії
- 1/2 ч.л. соди
- дрібка солі
- У невеличку каструлю налийте молоко, додайте цукор, сіль, соду, доведіть до кипіння.
- Просійте борошно, перетріть його з маслом та олією.
- Влийте до тіста молочну суміш. Швидко замісіть тісто.
- Тісто розкачуйте не надто тонко, присипаючи борошном. Надайте бажаної форми, проколіть виделкою деінде. Перекладіть на деко з пергаментом/силіконовим килимком.
- Випікайте біля 10 хв.
Комментариев нет:
Отправить комментарий