среда, 1 апреля 2020 г.

Печиво з цільнозернового борошна "Горобчики"

Коли закінчується звичайне борошно і залишаються інші види борошна, народжуються нові рецепти. Так, сьогодні з`явилися ось такі чудові горобчики: корисне печиво, не крихке, підходить для найменших.

Нам знадобиться:

  • 50 г борошна
  • 250 г цільнозернового пшеничного борошна
  • 100 г цукру
  • 80 мл молока
  • 40 г вершкового масла
  • 40 мл олії
  • 1/2 ч.л. соди
  • дрібка солі
Приготування:
  1. У невеличку каструлю налийте молоко, додайте цукор, сіль, соду, доведіть до кипіння.
  2. Просійте борошно, перетріть його з маслом та олією.
  3. Влийте до тіста молочну суміш. Швидко замісіть тісто.
  4. Тісто розкачуйте не надто тонко, присипаючи борошном. Надайте бажаної форми, проколіть виделкою деінде. Перекладіть на деко з пергаментом/силіконовим килимком.
  5. Випікайте біля 10 хв.
 Нехай смакує!

Комментариев нет: