Дуже вдалий рецепт, не обтяжений складниками, фактично з борошна та води.
Нам знадобиться:
- 500 г борошна
- 320 г води
- 12 г цукру
- 10 г солі
- 4 г сухих швидкодіючих дріжджів (у мене "САФ-момент")
- В ємності хлібопічки розвести опару: у теплу воду всипати дріжджі, цукор та 70-100 г борошна (з загальної маси). Розмішати, закрити хлібопічку і дати запрацювати дріжджам (хвилин на 20).
- Додати сіль та решту борошна.
- Вмикайте хлібопічку, обирайте вагу 600 г, середню ступінь випікання, режим "Основний" №1.
Нехай на вашому столі завжди буде запашний хліб!
Комментариев нет:
Отправить комментарий