вторник, 24 марта 2020 г.

Класичний білий хліб


Дуже вдалий рецепт, не обтяжений складниками, фактично з борошна та води.
Нам знадобиться:

  • 500 г борошна
  • 320 г води
  • 12 г цукру
  • 10 г солі
  • 4 г сухих швидкодіючих дріжджів (у мене "САФ-момент")
Приготування:

  1. В ємності хлібопічки розвести опару: у теплу воду всипати дріжджі, цукор та 70-100 г борошна (з загальної маси). Розмішати, закрити хлібопічку і дати запрацювати дріжджам (хвилин на 20).
  2. Додати сіль та решту борошна.
  3. Вмикайте хлібопічку, обирайте вагу 600 г, середню ступінь випікання, режим "Основний" №1.
Через 3 години будете мати ось такий гарненький хліб:


Нехай на вашому столі завжди буде запашний хліб!

Комментариев нет: