Якби не було у складниках 1 яйця, цей рецепт легко можна було б назвати веганським. Дуже просте у приготуванні, ароматне з цікавою структурою, неодмінно сподобається дітям.
Нам знадобиться:
- Яйце збийте з сіллю та цукром.
- Додайте цедру і сік апельсина, олію, знову збийте до однорідності.
- Поступово введіть борошно і соду в два прийоми. Замісіть тісто. Воно буде м'яким, не забитим. Загорніть в харчову плівку, приберіть на 1 - 2 години в холодильник (або якщо кортить швиденько приготувати: сховайте на 10 хвилин в морозилку).
- Із тіста сформуйте невеликі кульки, розміром з волоський горіх. Обкачайте кульку тіста спочатку в цукрі, потім у цукровій пудрі.
- Викладуйте кульки на силіконовий килимок чи пергамент з запасом у відстані одна від одної і трохи притиснувши їх долонею. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці, за температури 180 градусів біля 10 хвилин. Дайте повністю охолонути, потім зніміть з дека.
Наступного разу спробуємо приготувати за цим ж рецептом лимонне печиво.
Будьте здорові, готуйте із задоволенням!
Комментариев нет:
Отправить комментарий