понедельник, 26 декабря 2016 г.

Жарена рибка у клярі з кунжутом

Свята наближаються, кажуть треба їх зустріти з рибкою на столі, щоб Півня не розлютити.Сьогодні готувала для синочків рибку, на смак схожу на ікру чи хрусткі хвостики карасиків:) Цього досягла завдяки насінню кунжута. Неймовірно смачно, малий не давав перевірити чи часом не проскочила кісточка, їв з апетитом.
Нам знадобиться:
  • 500 г риби (був свіжий товстолоб, кістки в нього великі, легко виймаються)
  • 1 яйце
  • борошно
  • насіння кунжуту
  • сіль
  • олія
Приготування:
  1. Рибку гарненько очистити від кісточок та шкірочки, порційно нарізати невеличкими смужками, присолити.
  2. Взбити з сіллю яйце.
  3. Окремо змішати борошно з кунжутним насінням у рівному співвідношенні.
  4. Кожен шматочок риби обваляти спочатку у яйце, потім у суху суміш, викладувати одразу у розігріту з олією сковорідку. Швиденько обсмажити з обох боків. 

Подавати ще тепленькою, щоб рибка була хрустка.

Комментариев нет: