Свята наближаються, кажуть треба їх зустріти з рибкою на столі, щоб Півня не розлютити.Сьогодні готувала для синочків рибку, на смак схожу на ікру чи хрусткі хвостики карасиків:) Цього досягла завдяки насінню кунжута. Неймовірно смачно, малий не давав перевірити чи часом не проскочила кісточка, їв з апетитом.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- 500 г риби (був свіжий товстолоб, кістки в нього великі, легко виймаються)
- 1 яйце
- борошно
- насіння кунжуту
- сіль
- олія
- Рибку гарненько очистити від кісточок та шкірочки, порційно нарізати невеличкими смужками, присолити.
- Взбити з сіллю яйце.
- Окремо змішати борошно з кунжутним насінням у рівному співвідношенні.
- Кожен шматочок риби обваляти спочатку у яйце, потім у суху суміш, викладувати одразу у розігріту з олією сковорідку. Швиденько обсмажити з обох боків.
Подавати ще тепленькою, щоб рибка була хрустка.
Комментариев нет:
Отправить комментарий