воскресенье, 5 апреля 2020 г.

Соус "Бешамель"

Цей соус особливо смакує до макарон та рису.

Нам знадобиться:
  • 350 мл молока
  • 25 г вершкового масла
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ст.л. борошна
  • дрібка солі
  • *варене м`ясо (індички, курятини...)
Приготування:
  1. У кастрюлі розтопіть вершкове масло та олію.
  2. Додайте борошно.
  3. Постійно помішуючи влийте молоко і доведіть все до кипіння.
  4. Посоліть за смаком. Варіть соус на повільному вогні, помішуючи, до загустіння (біля 10 хвилин).
  5. *Інколи смак соусу збагачуємо м`ясом. Для цього попередньо відварене м`ясо перетираємо блендером і додаємо на останньому етапі приготування. Так само можна додати і гриби.

Комментариев нет: