Коли хочеться чогось солоденького, а в магазин йти ліньки, можна приготувати ось таку шоколадну пасту.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- 1 скл. цукру
- 3/4 скл. молока
- 2 ст.л. какао
- 1 ст.л. вершкового масла
- 1 1/2 ст.л. борошна
- ліщина (волоські або будь-які інші горішки за бажанням)
1. Молоко з вершковим маслом довести до кипіння.
2. Окремо змішати какао, цукор та борошно.
3. Поступово всипати, постійно помішуючи до молока.
4. Маса закипить, варити до загустіння, помішуючи.
5. Охолодити. Додати подрібнені підсушені горішки.
6. Можна вживати, намащуючи на булочки чи батон або як крем для тортиків, еклерів та інших тістечок.
Комментариев нет:
Отправить комментарий