Давненько я не розміщувала тут рецептів. Захопилася імбірними розписними пряниками. Кому цікаво, може зайти на пряничну сторінку: https://www.facebook.com/pryanika7/
Сьогодні приготувала незвичну, але смачну та корисну безмолочну вівсяну кашу. Основною її особливістю є присутність молодого кабачка. Не бійтеся його додавати, він смак не зіпсує, а каші надасть легкості.
Нам знадобиться:
Приготування:Сьогодні приготувала незвичну, але смачну та корисну безмолочну вівсяну кашу. Основною її особливістю є присутність молодого кабачка. Не бійтеся його додавати, він смак не зіпсує, а каші надасть легкості.
Нам знадобиться:
- 1 ст. вівсянки
- 800 мл-1 л води
- 1 невеличкий кабачок
- жменя родзинок
- сіль
- цукор
- вершкове масло
- рідкий мед
- Поставити на плиту каструлю з водою.
- Родзинки промити та запарити.
- Кабачок помити, натерти на великій тертушці.
- У киплячу воду всипати кабачок.
- Через декілька хвилин всипати вівсянку, родзинки, сіль, цукор. Варити на помірному вогні, помішуючи.
- До готової каші додати вершкове масло, перемішати, накрити кришкою і дати дозріти.
- Присмачити вівсянку можна рідким медом, дрібкою кориці.
Комментариев нет:
Отправить комментарий