четверг, 15 июня 2017 г.

Вишнева шарлотка

 Майже закінчила роботу над "знищенням" заморозки. Ось дійшла до вишні. Пристроїла у цей смачний пиріг.

Нам знадобиться:
  • 3 яйця
  • 180 г борошна
  • 180 г цукру
  • 150 г вишні без кісточок
  • 80 г вершкового масла
  • дрібка солі
  • 1/2 ч.л. соди, гашеної соком лимону або оцтом
Приготування:
  1. Взбити яйця з цукром та сіллю.
  2. Додати борошно, гашену соду, розм`якшене вершкове масло і гарненько взбиваємо блендером до однорідності.
  3. Форму для випікання змастити маслом, влити трішечки тіста.
  4. В основну частину тіста додати вишню, швиденько перемішати і вилити у форму.
  5. Випікати 40-60 хв., залежно від форми.

Комментариев нет: