Майже закінчила роботу над "знищенням" заморозки. Ось дійшла до вишні. Пристроїла у цей смачний пиріг.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- 3 яйця
- 180 г борошна
- 180 г цукру
- 150 г вишні без кісточок
- 80 г вершкового масла
- дрібка солі
- 1/2 ч.л. соди, гашеної соком лимону або оцтом
- Взбити яйця з цукром та сіллю.
- Додати борошно, гашену соду, розм`якшене вершкове масло і гарненько взбиваємо блендером до однорідності.
- Форму для випікання змастити маслом, влити трішечки тіста.
- В основну частину тіста додати вишню, швиденько перемішати і вилити у форму.
- Випікати 40-60 хв., залежно від форми.
Комментариев нет:
Отправить комментарий