среда, 25 января 2017 г.

Булгур з кроликом

Святий Миколай приніс в наш дім мультиварку:) Мушу тепер освоїти. Ось перший та успішний рецепт.
Нам знадобиться:
  • м`ясо кролика
  • 2 ст. каші булгур
  • 4 ст. води
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • сіль
  • олія (оливкова)
  • спеції (були італійські трави)
Приготування:
  1. Нарізати моркву та цибулю кубиками, м`ясо - невеличкими шаматочками.
  2. Залити рослинну олію в мультиварку, додати цибулю, моркву та м`ясо. Виставити режим ЖАРКА на 10 хвилин. Час від часу помішуйте, щоб не підсмажилося надто.
  3. Додайте кашу булгур (її не треба мити) і знову ЖАРКА ще 5 хвилин.
  4. Влийте воду, посоліть, додайте спеції і оберіть режим ПЛОВ (20 хвилин).

Каша буде дійсно схожа на плов, але на смак середня між рисом та перловкою. Дітям дуже смакувала.

Комментариев нет: