Осінь - пора яблучок та грушок. Смакуємо їх в усьому, навіть у печиві. Пекли сьогодні печиво з насиченим маковим смаком та яблучками.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- 1 яблуко
- 3 ст.л. маку
- 300 г борошна
- 1 яйце
- 60 г вершкового масла
- 1/2 ч.л. соди, гашеної оцтом чи соком лимону
- 5 ст.л. цукру
- сіль
- М`яке масло розтерти з цукром та яйцем.
- Борошно, мак, сіль та гашену соду перемішати.
- Яблучко очистити від шкірки та дрібненько нарізати кубиками.
- З`єднати усі складові, замісити тісто.
- Руками відривайте невеличкі шматочки, скатайте у колобки, приплюсніть.
- Випікайте 20-25 хвилин до ось такого рум`яного стану.
Комментариев нет:
Отправить комментарий