воскресенье, 25 сентября 2016 г.

Маково-яблучне печиво

 Осінь - пора яблучок та грушок. Смакуємо їх в усьому, навіть у печиві. Пекли сьогодні печиво з насиченим маковим смаком та яблучками.

Нам знадобиться:
  • 1 яблуко
  • 3 ст.л. маку
  • 300 г борошна
  • 1 яйце
  • 60 г вершкового масла
  • 1/2 ч.л. соди, гашеної оцтом чи соком лимону
  • 5 ст.л. цукру
  • сіль
Приготування:
  1. М`яке масло розтерти з цукром та яйцем.
  2. Борошно, мак, сіль та гашену соду перемішати.
  3. Яблучко очистити від шкірки та дрібненько нарізати кубиками.
  4. З`єднати усі складові, замісити тісто.
  5. Руками відривайте невеличкі шматочки, скатайте у колобки, приплюсніть.
  6. Випікайте 20-25 хвилин до ось такого рум`яного стану.

Комментариев нет: