Мої дітки ростуть і рецепти з ними:) Вперше пригощала старшого синочка оселедцем. Готувала навмисно його без оцту, смак не постраждав.
Нам знадобиться:
Нам знадобиться:
- 2 оселедця (заморожені)
- 500 мл води
- 2,5 ст.л цукру
- 2 ст.л. солі
- 2 гвоздики
- 2 лаврових листочка (невеличких)
- 4 горошини духмяного перцю
- Приготувати маринад: закип`ятити воду, додати усі, крім нашого оселедця, інгрідієнти. Дати охолонути.
- Оселедець промити, відрізати голови та почистити у середині. Розрізати поперек (у мене вийшло 4 шматочки).
- Помістити оселедець у півлітрову банку, залити охолодженим маринадом. Закрити кришкою та прибрати в холодильник на 1-2 доби.
- Перед вживанням вийняти з маринаду, почистити рибку від шкурки, вийняти кісточки та нарізати порційно. Приправити олійкою та цибулькою.
Комментариев нет:
Отправить комментарий