Цей супчик готує, мабуть, кожна мама. Згадаю його тут задля полегшення у плануванні меню.
Нам знадобиться:
Нам знадобиться:
- фарш (будь-який м`ясний)
- 2-3 картоплини
- 1 морква
- 1 цибулина
- вермішель (була павутинка з твердих сортів пшениці)
- зелень кропу
- лавровий лист
- сіль
- З фаршу скатати невелички кульки (в мене був фарш з нежирної свинини+цибуля+яйце+1 ст.л. вівсяної крупи).
- В киплячу воду занурити картоплю, порізану кубиками, дрібно посічену цибулю й натерту на великій терці моркву.
- Зачекати заким знову закипить.
- Опустити фрикадельки, помішати.
- Приблизно через 20 хвилинок опустити вермішель, посолити та додати лавровий лист.
- Потримати на вогні ще 7-10 хвилин. Всипати подрібнену зелень й закрити каструлю кришкою. Зняти з вогню. Дати настоятися.
Комментариев нет:
Отправить комментарий