пятница, 20 мая 2016 г.

Суп з фрикадельками

Цей супчик готує, мабуть, кожна мама. Згадаю його тут задля полегшення у плануванні меню.
Нам знадобиться:
  • фарш (будь-який м`ясний)
  • 2-3 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • вермішель (була павутинка з твердих сортів пшениці)
  • зелень кропу
  • лавровий лист
  • сіль
Приготування:
  1.  З фаршу скатати невелички кульки (в мене був фарш з нежирної свинини+цибуля+яйце+1 ст.л. вівсяної крупи).
  2. В киплячу воду занурити картоплю, порізану кубиками, дрібно посічену цибулю й натерту на великій терці моркву.
  3. Зачекати заким знову закипить.
  4. Опустити фрикадельки, помішати.
  5. Приблизно через 20 хвилинок опустити вермішель, посолити та додати лавровий лист.
  6. Потримати на вогні ще 7-10 хвилин. Всипати подрібнену зелень й закрити каструлю кришкою. Зняти з вогню. Дати настоятися.
Супчик особливо полюбляє малий Дмитрик. Старший попросив зробити ще фото з квіточкою, яку сьогодні мені подарував під час прогулянки:) Виконую забаганку Сашуні:) Милуйтеся!



Комментариев нет: