Друзі! Веду блог з 2011 року. За цей час багато чого змінилося як у світі так і в моєму світогляді. Я усвідомила, що українкою народилася і перейшла ще до появи першого синочка на українську. Російською ж спілкувалася лише тут, розуміючи, що серед моїх читачів є ті, що живуть за межами України. Днями, переглянувши передачу "Остання барикада" (спецвипуск від 10 травня 2016 р) з Юрієм Журавлем https://www.youtube.com/watch?v=k6Zh3irxD3Q
все ніяк не могла полишити думки, висловленої Юрієм щодо створення українського контенту. І ось прийняла рішення зробити і свій внесок у цю справу. Не знаю як ви до цього поставитися, але це мені рідне, оскільки давно думаю та висловлююся українською, мої дітки та чоловік також спілкуються українською... Поки залишаю теги російською, щоб не було плутанини у рецептах, а опис буду надавати українською. Надалі щось вигадаю задля більшої зручності.
Повертаючись до тістечок...
Для тістечок можете взяти звичайне готове листкове тісто. Тут секрет не у складових, а способі ліплення.
Нам знадобиться:
Ось так виглядали трояндочки у роботах на виставці Марини Курукчі:
Пізніше я підібрала правильно тісто і все вийшло неперевершено. Зараз би пригостили іншими тістечками:)
все ніяк не могла полишити думки, висловленої Юрієм щодо створення українського контенту. І ось прийняла рішення зробити і свій внесок у цю справу. Не знаю як ви до цього поставитися, але це мені рідне, оскільки давно думаю та висловлююся українською, мої дітки та чоловік також спілкуються українською... Поки залишаю теги російською, щоб не було плутанини у рецептах, а опис буду надавати українською. Надалі щось вигадаю задля більшої зручності.
Повертаючись до тістечок...
Для тістечок можете взяти звичайне готове листкове тісто. Тут секрет не у складових, а способі ліплення.
Нам знадобиться:
- тісто (готове чи власноруч виготовлене листкове)
- яблучка
- лимон
- будь-який джем (був абрикосовий)
- кориця
- цукрова пудра
- Яблучка необхідно розрізати навпіл, видалити серцевинку, тоненько нарізати пластинками.
- Перекласти яблука у миску і залити на 3 хвилинки окропом, додавши сік 1/2 лимону (щоб яблучка не темніли). Процідити.
- Заким яблучка будуть підсихати, розкатати тісто, нарізати його однаковими широченькими смужками.
- Середину кожної смужки змастити джемом.
- Яблучка внахлест викласти з одного краю смужки.
- Присипати корицею.
- Прищіпити яблучка другою половиною тіста.
- Далі по колу загорнути, щоб утворилася трояндочка.
- Трояндочки краще всього зберігають форму, якщо їх випікати у формочках з віконечками, накшталт моєї.
- Випікати біля 30 хв.
- Готові тістечка за бажанням можна присипати цукровою пудрою (фруктозою).
Ось так виглядали трояндочки у роботах на виставці Марини Курукчі:
Пізніше я підібрала правильно тісто і все вийшло неперевершено. Зараз би пригостили іншими тістечками:)
Комментариев нет:
Отправить комментарий