среда, 25 декабря 2019 г.

Рибні котлети з сиром

Коли старший не їсть риби, а середній її обожнює, доводиться хитрувати. Цей рецепт саме те, що треба. Злопали по 2, а деякі й по 3 котлетки.

Нам знадобиться:
  • 350 г філе судака
  • 1/2 цибулини
  • 125 г м`якого сиру
  • 1 яйце 
  • сіль
  • 1-2 ст. л манки (або 3 ст.л змолотої вівсянки або 1 ст.л борошна+1 ст.л.крохмалю)
  • кунжут (або мелені сухарі)
  • олія
Приготування:
  1. Рибу й цибулю пропустити через м`ясорубку.
  2. Додати яйце, сир, манку, сіль, залишити на 20 хвилин, щоб манка розбухла.
  3. Мокримі руками сформувати невеличкі котлетки, обваляти у кунжуті (мелених сухарях) і смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки.

Комментариев нет: