Коли старший не їсть риби, а середній її обожнює, доводиться хитрувати. Цей рецепт саме те, що треба. Злопали по 2, а деякі й по 3 котлетки.
Нам знадобиться:
Нам знадобиться:
- 350 г філе судака
- 1/2 цибулини
- 125 г м`якого сиру
- 1 яйце
- сіль
- 1-2 ст. л манки (або 3 ст.л змолотої вівсянки або 1 ст.л борошна+1 ст.л.крохмалю)
- кунжут (або мелені сухарі)
- олія
- Рибу й цибулю пропустити через м`ясорубку.
- Додати яйце, сир, манку, сіль, залишити на 20 хвилин, щоб манка розбухла.
- Мокримі руками сформувати невеличкі котлетки, обваляти у кунжуті (мелених сухарях) і смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий