В останній день Масниці напекли тонесеньких млинців. З`їли в лічені хвилини навіть без начинки:).
Вийшло 17 шт. на сковорідці 20 см в діаметрі.
Нам знадобиться:
Приготування:Вийшло 17 шт. на сковорідці 20 см в діаметрі.
Нам знадобиться:
- 500 мл молока
- 175 г борошна
- 3 яйця
- 65 олії без запаху
- 40-50 г цукру
- дрібка солі
- вершкове масло
- Яйця, молоко, цукор та сіль взбити блендером.
- Всипати просіяне борошно і ще раз взбити.
- Наостанок додати олії, перемішати.
- Дати постояти тісту декілька хвилин, щоб запарацювало борошно, утворилася небхідна клітковина.
- Перед першим випіканням сковорідку можна змастити олією чи маслом.
- Пекти млинці до золотистого кольору, готові одразу змащувати шматочком вершкового масла і тоді можна смакувати і без начинки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий