Сьогодні вперше приготувала таку кашку в мультиварці. Смак відрізняється від тієї, що варила раніше на плиті. Але подобається нам й так і так приготовлена.
Нам знадобиться:
Приготування:Нам знадобиться:
- 70 г пшоної крупи
- 700 г чищеного гарбуза (бажано солодких сортів)
- 3-4 скл. молока (беру 1,5%)
- 50 г вершкового масла
- 2 ст. л. цукру
- Гарбуз очистити, натерти на середній терці або перекрутити.
- Пшоно ретельно промити до чистої води.
- У чашу мультиварки всипати гарбуз та вершкове масло. Увімкнути на 8 хвилин режим ТУШКУВАННЯ.
- Додати цукор, молоко. Перемішати.
- На функції ПІДІГРІВ потримати 10-15 хвилин.
- Потім встановити режим МОЛОЧНА КАША на 10 хвилин.
Комментариев нет:
Отправить комментарий