понедельник, 13 февраля 2017 г.

Пшона молочна кашка з гарбузом

 Сьогодні вперше приготувала таку кашку в мультиварці. Смак відрізняється від тієї, що варила раніше на плиті. Але подобається нам й так і так приготовлена.
Нам знадобиться:
  • 70 г пшоної крупи
  • 700 г чищеного гарбуза (бажано солодких сортів)
  • 3-4 скл. молока (беру 1,5%)
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ст. л. цукру
Приготування:
  1. Гарбуз очистити, натерти на середній терці або перекрутити.
  2. Пшоно ретельно промити до чистої води.
  3. У чашу мультиварки всипати гарбуз та вершкове масло. Увімкнути на 8 хвилин режим ТУШКУВАННЯ.
  4. Додати цукор, молоко. Перемішати.
  5. На функції ПІДІГРІВ потримати 10-15 хвилин.
  6. Потім встановити режим МОЛОЧНА КАША на 10 хвилин.
Хто полюбяє густу кашу, може додати 3 склянки молока.

Комментариев нет: